Beoordelingen van Mr. Sushi Steenwijk

Recente recensies van Mr. Sushi Steenwijk

5 sterren na 516 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Niet vers. Nori leek wel natte krantenpapier. Wel voldoende sushi qua aantal en variatie. Ook voldoende sojasaus, gember en wasabi. Maar ik hoef geen tweede keer meer.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer héérlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestel vaker en is tijd top in orde! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

in 1 woord voortreffelijk heerlijk gegeten & goeie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed en heerlijk!!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerljjkkk

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima. Goede service, lekker eten

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi zonderen goed Zou deksel iets “hoger” zodat deze enkele sush’s niet raakt dan oogt t bij thuiskomt nog beter.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze 1e ervaring met Mr. Sushi is top! Heerlijk was het. Prima service. Netjes op tijd geleverd. Tip; misschien iets meer warme bijgerechten?

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en erg lekkere sushi.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goed van kwaliteit. Ook het online bestellen ging erg makkelijk waarbij je de afhaaltijd naar eigen keuze kan invullen. Top dus!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en het was weer heerlijk!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en veel

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen stokjes bij het eten gekregen.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van de gerechten ...was weer top

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ze niet hadden bezorgd netjes alles gebracht gelijk er naar top was dat en zeker weer erg lekker

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, strakke planning, goeie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi. Voor de vierde x nu hier afgehaald. Super vers dus super lekkerrrrr. Tot gauw Mr Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was optijd klaar. En de sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben super lekker gegeten. Sushi zag er prachtig verzorgd uit en smaakte verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bij Mr Sushi besteld maar gaan we zeker nog keer doen! Was heerlijk.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Goede service, makkelijk bestellen en snelle reactie bij eventuele vragen of opmerkingen.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel en nog warm!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de avocado nog niet rijp was, we houden van lekker zacht. Bezorging was echt super top!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak en zeer vers. Bezorging op de afgesproken tijd. Top voor mekaar

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen erg jammer de sushi rollen waren allemaal los erg jammer

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en de sushi was weer heerlijk.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed 👍🏻 Levering iets verlaat maar werd netjes gebeld.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi. Snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekkere sushi, vers en mooi opgemaakte schaal. Keurig op tijd. Al meerdere malen besteld, en zeker een aanbeveling waard. 👌

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden van Alex een bestelling geplaatst. Heel mooi dat we nu lekker vegetarische kunnen eten in Steenwijkerland. Smaak top, bezorging heel vriendelijk. Ga zo door.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer !!!!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het geweldig,heerlijk en super goed verzorgd!Voor herhaling vatbaar

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was precies goed!👍🏼 Lekker, voldoende❤🥂

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi, keurig op tijd gebracht

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, heerlijk gegeten! Mooi op tijd bezorgd en keurig verpakt! Eén klein dingetje: de stokjes vergeten er bij te stoppen, dat was jammer, want sushi met vork en mes eet net iets minder lekker! Dat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Bezorging prima, eten fantastisch. Vers en super goed👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en (opnieuw) heerlijk verse sushi. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer toppieeee hahah tot snel maar weer

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet helemaal wat we besteld hadden, maar super lekker!! Tot de volgende keer

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk. De bezorging was iets later dan besproken, maar hier werd netjes over gebeld.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het zag er fantastisch uit! En het smaakte naar meer! Super lekker!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten geweldig eten mvg Jan& Annie

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zalig.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, netjes op tijd bereid.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld.Zelf ben ik niet een grotte rijs vretter maar deze sushibox was heerlijk.Seeker word nog besteld.En een plus punt voor snelle levering.Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers, precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima. Maar kwam pas na anderhalf uur “omdat bestelling gecombineerd moest worden” en “met andere bestelling ging iets mis.” Ik heb van mr. sushi wel een kortingscode gekregen voor de volgende keer maar zat in een hotel en kom niet snel meer in Steenwijk dus daar heb ik niets aan.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit voor het eerst gedaan. Het bestellen ging gemakkelijk. Het eten was op tijd, gebracht door een vriendelijke medewerker. En het was heerlijk. De hoeveelheid voor one person vond ik voldoende.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top en mega lekker

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een fantastische schaal met allerlei verschillende hapjes de een nog lekkerder dan de ander. Top kwaliteit! Kan het iedereen aanbevelen.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer verse producten en erg smaakvol.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd en heerlijke verse sushi.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Op de aangegeven tijd bezorgd. Aanrader.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Lekker vers:) En het was er sneller dan verwacht. Vriendelijke bezorger.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet zoals anders was te eten maar heel grof afgewerkt en niet netjes en de smaak ben beter gewend

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke sushi!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi lekker, menukaart on line niet zo duidelijk

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeft super gesmaakt voor herhaling vatbaar en zondermeer aan te bevelen.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, niet goedkoop Wel erg jammer dat de freeroll die we wel hadden opgegeven bij de bestelling er niet bij zat

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en heerlijk!!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3de keer besteld nu, eerste keer slechte review geplaatst omdat de bezorging erg lang duurde. Netjes opgelost en een lekkere sushi box gekregen. Tweede keer was mijn review link verlopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanwinst voor Steenwijker horeca. Heel vers bereidde sushi en prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk heerlijk! Super vers en juist daarom super lekker. En..... Meer dan genoeg ( eigenlijk beetje te veel gegeten maar ut was zoooo lekker) Mr.Sushi..... Dank u wel 🙏🏽en tot gauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit,op afgesproken tijd bezorgd

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Ik vindt wel dat het nog steeds aan de prijs is maar goed af en toe kun je de verleiding niet weerstaan.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top bezorgster. Love mikkieee

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gevarieerd en lekker!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi weer heerlijk. Top.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Nadat wij onze bestelling hadden afgehaald bleek bij thuiskomst een hele box niet bijgesloten. Na telefonisch contact deze alsnog afgehaald, daarbij was beloofd vanwege het ongemak een extraatje. Helaas niet gekregen...overigens was de sushi heerlijk. Wellicht iets meer aandacht vóór de aflevering.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd netjes gebeld dat de bestelling iets later was (5 minuten uiteindelijk).

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en een vlotte, correcte bezorging.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd! En heerlijke sushi!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom Uitstekend . Ben heel Tevreden .

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies op tijd

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten beste sushi die ik sinds tijden heb gegeten. Echt een aanrader en bezorgd binnen de afgesproken tijd. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dikke prima, goede kwaliteit!! Aanrader!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Crispy box met een personal touch van mr. Cas Sushi himself! Héérlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! En snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lief dat jullie bellen dat de loempia s iets anders worden, kom maar halen het is klaar! Ev vervolgens moet je nog 25 minuten buiten wachten jammer😕 Het eten was weer lekker 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

PERFECT! EEN 10+

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Crispy salmon wat heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg genoten van de sushi 👌 Ondanks dat een deel van mijn bestelling mee gegeven was aan een ander persoon waardoor ik 20 min moest wachten.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top sushi! We hebben heerlijk gegeten. Aanrader!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat bestelling 18.00 werd bezorgd ipv 17:45. Werd uiteindelijk 18:40. De wame hapjes koud helaas, maar de sushi was top. Dat mag ook gezegd worden

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de Flamed Lovers Box besteld. Heerlijk vers! Via website besteld en binnen het uur bezorgd! Een echte aanrader.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt goede sushi compleet en goed verzorgd

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super voor elkaar

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heurluk! Afgehaald, bestelling in orde en op tijd!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld bij jullie vriendelijk geholpen en we hebben genoten van onze box we gaan zeker vaker bestellen

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Netjes verpakt. Goed voor elkaar. Een aanwinst voor Steenwijk.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, mooi gepresenteerd. In deze Covid tijd een alternatief voor uit eten gaan. De prijs is ook alsof je uit eten gaat. Vanwege de prijs-prestatie 4 in plaats van 5 sterren.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk gegeten en een goede services. Vriendelijk personeel en netjes verpakt. Een top eerste ervaring gehad, ik kom zeker nog eens terug!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik spaar punten ... krijg de melding nog 1 punt en dan heb ik 30 punten en dan ontvang ik een code voor sushi box C maar eerder gaf hij melding bij 25 punten en dan ontvang ik een code voor sushi box C en nu zat er gisteravond ook een flyer aan de tas spaar 25 punten en ontvang sushi box C.... dit vind ik raar en zou ook graag willen weten hoe dit kan.....? En zou graag daarom ook een code willen ontvangen. Zou het wel fijn vinden om een reactie te ontvangen want heb ook een keer aangegeven dat de box niet helemaal klopte en dat daar ook een prijsverschil tussen zat en daar heb ik ook nooit van gehoord. Het mag ook per mail naar : saskiapaddinge@hotmail.com Alvast bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanwinst voor Steenwijk.... het was heerlijk en vers.... en de bezorging was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en bezorging op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Keep up the good work!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Bezorging een half uur later dan aangegeven.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Op tijd bezorgd!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Om het af te maken mag er wel een bakje bij om de sojasaus en wasabi te mengen!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Redelijk vond de sushirijst erg waterig

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mr Sushi een aanwinst voor Steenwijk. Heel erg lekkere sushis.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd! Zo blij dat ik nu EINDELIJK ook sushi kan laten bezorgen. Mr. Sushi stelt niet teleur!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Genoten. Tot nu toe één van de lekkerste afhaal sushis.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt weer heel erg lekker. En prima op tijd gebracht. Graag volgende keer iets minder dicht op elkaar. Of een grotere schaal dan wel twee schalen.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer heerlijk gegeten, onze complimenten. Nadat het eten de vorige keer te laat werd bezorgd, gingen wij daar dit keer weer vanuit. Tot onze opluchting/verrassing was de bezorger dit keer op tijd. Wij bestellen nog wel vaker.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Je hebt sushi en je het sushi. Meerdere keren besteld en steeds genieten!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en op tijd deze keer! Top

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goede kwaliteit.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld en super heerlijk gegeten!! Zeer goede kwaliteit en precies op tijd geleverd. In 1 woord: genoten!! Absoluut voor herhaling vatbaar en wat ons betreft de enige in deze omgeving met echt heerlijke sushi!! Thanks Mr Sushi

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en bijgerechten. Snel klaar en prima service!👍🏻

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker goede service 👌🏻

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gewoon weer!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste x bij Mr Sushi Steenwijk, verrassend lekker. Voor wie van Sushi houdt, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er keurig verzorgd uit. Wel was de witte rijst wel behoorlijk zoet van smaak waardoor de rijst de andere ingrediënten nogal overheersde. Minder zoete rijst zou het lekkerder maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en vlot bezorgd. Aanrader en aanwinst voor Steenwijk

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi ooit!! Ook op tijd geleverd... perfect!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst afgehaald bij Mr Sushi. Sushi is alleen lekker als het super vers is bereid. Nou....dat was het allemaal. Geweldig lekker gegeten. Tot gauw. PS er is een actie code, zag ik helaas te laat. Maar goed, da's voor de volgende x

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Ik heb hier vaker besteld en ga dat zeker nog vaak doen. Bezorging netjes en op tijd. Alles is keurig verpakt.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, vriendelijk en heerlijk

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het en een supersnelle levering!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top. Was lekker en op tijd klaar. Aanrader!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, makkelijk parkeren in de buurt, attente medewerkers

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig genoten van de heerlijke boxen. Tot de volgende keer.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, echt een aanrader om hier wat te bestellen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer precies op tijd en super.kwaliteit

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld. De stonecity. Heerlijk, en vers. Ga zo door.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben er heerlijk van genoten in combinatie heerlijke met bubbels van @vinoveno Groeten fam bakker

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels een paar keer besteld, heerlijk en vers, elke keer een genietmomentje!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers! En super lekker!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goeie service. Bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben sushi afgehaald en enorm genoten. Heelijk

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd zelfs 10 minuten eerder bezorgd. Dikke prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd gereed en smaakte prima!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, helaas niet uit alles kunnen kiezen en daarom geen 5 sterren. Vind dat er op de site veel sushi en pokebowl niet leverbaar staat. Bezorging was iets te laat.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, was goed verzorgd

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Lekker vers.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er niet wordt geverd in Blesdijke.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd. Goede kwaliteit. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer mr.Sushi Steenwijk; snelle bezorging, heerlijke sushi! Dit gaan we zeker weer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en goede warme gerechten. Precies op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord 'super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Groot vegetarisch assortiment!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kon wat vlotter, maar het eten was heerlijk!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch....

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig netjes

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 min later dan de aangegeven aflevertijd. Snap dat het druk is, maar anticipeer daarop met je bezorging.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lang moeten wachten op de bestelling.. 17.40 zou het klaar zijn. 18.05 stonden we nog buiten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers. Service top✌

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Jammer dat de bezorging niet in de regio is

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Heerlijke en verse sushi

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde. Beide boxen waren heerlijk, lekkere combi van warm en koud. En de levering zsm was ruim binnen het uur. Top.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier sushi besteld en ik vond het heerlijk! Ga het zeker nog eens doen 👍🏼

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en bezorging was op de minuut wat was afgesproken

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede bezorgservice !

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verzorgd . Top kwaliteit

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede bezorging met vriendelijke bezorgers, zeer tevreden, een dikke voldoende.👍👍

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en ook nog fantastisch lekkere sushi! Te veel om in 1 keer op te eten! We gaan zeker weten vaker bestellen!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere malen besteld. Héérlijke sushi, fijne service. Dikke aanrader!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

!8.00 besteld en 20.45 uur ontvangen. Later contact gehad en excuses gekregen plus bij de volgende bestelling 20% korting

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een uur moeten wachten, onze bestelling was weggegeven aan een andere klant. Beloofde daarom wat extra bij onze bestelling te geven ,maar is niet gedaan. Er waren meer klanten die lang moesten wachten.... !! Beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak was prima, versheid producten top, alleen de rolls waren wel heel dun gesneden t.o.v. wat we normaal krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nog nooit zo genoten van sushi, als bij Mr. Sushi.!!! Helaas was de bezorging een uur later dan gepland, maar dit zal waarschijnlijk kom door de valentijnsdrukte.........

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 19.00u besteld, werd pas 20.20u bezorgd. Omdat ik zelf om 19.30u had gebeld met de vraag waar het bleef werd mij verteld dat ze behoorlijk uitliepen ivm valentijn. Begrijpelijk maar de service om te melden dat het vertraagd is was er helaas niet. Niet gewend want wordt altijd tijdig gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zelf was lekker en goed verzorgd. Bestelling was in de middag gedaan en stond gepland voor 18.30. Helaas moesten we alsnog bijna een uur langer wachten. Wel werden hiervoor excuses gemaakt. Helaas was deze keer geen stokjes, servetjes en soyasaus bijgelevered. Toch wel jammer dat de bestelling te laat was en incompleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed, maar we hadden om 16.30 besteld voor 18.45. Om 19.30 toch maar eens gebeld en kreeg ik te horen dat het druk is en het er aan kwam. Verder geen excuses, ook niet van de bezorger. Snap dat het druk is, maar laat het even weten als het later komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Helaas was mr sushi nog niet bestand tegen grote drukte en kregen we ons eten 1,5u later. Was onmacht vermoed ik..maar half 5 al besteld voor 19.15u. En het past krijgen om kwart voor 9...oeps! Toch lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk Alleen we kregen er geen stokjes bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was meer dan een uur te laat. De kwaliteit van eten was super. Maar de aanvullende hapjes in de oven waren dat dus niet meer. Het zou mr sushi sieren om te melden dat ze het niet redden en zeker een tegoedbon of zo er bij te doen. De omzet is voldoende blijkbaar anders kom je niet zo laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Optijd geleverd zelfs nog voor de aangegeven tijd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag genoten van jullie heerlijke sushi. Was een beetje inschatten hoeveel ik moest bestellen, maar het was ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Super fijn dat het ons nog even gebracht is door een ontzettend vriendelijke en verzorgde dame. Alles klopte gewoon. Dit gaan we zeker onthouden en door vertellen aan anderen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was (zoals gewoonlijk) weer geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Jammer alleen dat de Wakame ontbrak . Ontdekten we pas bij thuiskomst. Kan gebeuren.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend van MrSushi; weer goede, lekkere, verse sushi met snelle levering! Bedankt!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, heel erg lekker!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer ontzettend taaie sushi dje smaakte alsof het al een aantal uur bereid was. Ik ben beter gewend

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanwinst voor Steenwijk

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dikke prima!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer bij jullie besteld. Wederom was het heerlijk. Ik ken weinig sushi restaurants waar de prijs/kwaliteit zo goed is. Ook was het een leuke verrassing om het blikje Ice Tea er bij te krijgen.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super echt een aanrader

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chapeau. Overheerlijke sushi. Keurig op tijd bezorgd. Persoonlijke attentie voor de jarige. Zeer gewaardeerd!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd. Alles piekfijn voor elkaar.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk ;-)

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke Sushi, vers bereid en prima service tav afhaalmogelijkheid. Een echte aanrader mocht je in Steenwijk en omgeving lekker Sushi wil eten. MVG, Sjacco Cinqualbre

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

1 woord : Super!!! Dit was de 1e keer dat ik hier bestelde, zeker niet de laatste keer! Alles super vers en de smaak was top. Zeker waar voor je geld! 🌟🌟🌟🌟🌟

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekker gegeten. Bezorger was precies op tijd en heel vriendelijk!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het👍. Bezorging ook netjes en op tijd!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er mooi uit. Heerlijk gegeten. Prima verzorgd.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd geleverde heerlijke sushi's

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen gaat makkelijk zoals je mag verwachten. De bestelling was hier mooi op tijd en de bezorger heel vriendelijk. De sushi wordt geleverd in mooie bakken en een stevige tas. De smaak was geweldig. Misschien wel de lekkerste sushi die we tot nu toe gehad hebben. Ik raad dit niet alleen anderen aan maar we gaan hier zelf regelmatig bestellen!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd, eten goed op temperatuur.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo Wij super content met bestelling Afhandeling ..bezorging en versheid Top

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, goede communicatie over de bestelling en bezorgd op de afgesproken tijd. Ennnn erg lekker!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het één woord geweldig!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke sushi!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel er regelmatig en is lekkere sushi! Bezorgers zijn altijd super vriendelijk!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed eten. Netjes een belletje om aan te geven dat het ietsje later kwam.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op orde, mooi op tijd. Smaakte goed

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en erg goeie kwaliteit. Ga hier zeker vaker bestellen.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! Lang geleden dat de sushi ons zo goed gesmaakt heeft. We moeten er een klein stukje voor rijden, maar dat is het waard 😁!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige aflevering, uitstekende kwaliteit

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het werd 10 minuten later bezorgd, maar hier werd netjes over gebeld.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Bestelling was mooi op tijd bezorgd. Complimenten voor de kwaliteit en de service. Tip: misschien op de site klant laten aangeven hoeveel stokjes, wel/geen sojasaus/wasabi/gember. Wij gooien teveel weg, beetje zonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten. Perfect verzorgd.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke verse sushi

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suschi is top een aanrader

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mooi op tijd bezorgd, een culinaire aanwinst voor Steenwijk :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst voor Steenwijk. Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en verse sushi geleverd exact geleverd op de vooraf afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de sushi werd netjes op tijd bezorgd. Een aanwinst voor Steenwijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super....alles

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Aangenaam verrast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, fijne aanwinst voor Steenwijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Goed gesmaakt. Wel beetje te vroeg afgeleverd, dus moesten we zelf het eten warm houden.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, niks op aan te merken.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben zelf opgehaald

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De yakitori was koud. De sushi was prima!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel, warme gerechten nog goed warm

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke sushi! We hebben opgehaald, was echt super goed geregeld. Gaan we vast weer doen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en op tijd geleverd

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes verpakt. Eindelijk in de buurt. Wij komen hier vaker...

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze kleinkinderen (12 jaar) zijn ervaren sushi eters uit Den Haag. Ze komen, zoals afgelopen weekend, graag naar ‘OpaJohn’ en ‘OmaGé’ in Steenwijk. MrSushi in Steenwijk vonden ze een belevenis en verrijking voor alle lekkerbekken. Sojasaus was wat beperkt, maar oma had nog een extra fles in de koelkast.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker ga zo door

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich lekkere sushi, maar qua smaak miste er net iets. Maar wat je krijgt voor de prijs (zelfs met sashimi erbij) is het goed. Ik koos ervoor om het zelf op te halen, maar ik moet alsnog 1,50 "bezorgkosten" betalen, omdat ik alleen kan kiezen voor "bezorgen" en bij opmerkingen in moet vullen dat ik het ophaal. En volgende keer graag stokjes erbij doen... Gelukkig hebben we een reservevoorraad.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is top alleen wil ik als tip geven als er vertraging of wat dan ook is dat er gebeld of gemaild word Verder ben ik zeer tevreden over alles 😊

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk. Zag er verzorgd uit en bezorging op tijd!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Stonecity box (64st) zag er niet alleen heel mooi uit, maar was ook heel lekker. Wel jammer dat maar 1 flesje sojasaus bij zat voor die prijs, het was namelijk niet genoeg. Over de bezorging kan ik niks zeggen, aangezien ik het zelf heb afgehaald. Ga er zeker nog eens bestellen.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en snel bezorgd

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker & snelle bezorging!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi box ( crispy en sensation) Bezorgtijd zou 18.00 uur zijn maar was 10 minuten later, is ok. Zeker aan te raden !

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was onwijs lekker en snelle service, we hebben gesmuld

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een luxe box en zo proefde hij ook, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier te laat is wel redelijk vervelend of de klok kapot was verteld het verhaaltje niet. Gelukkig was de kwaliteit van het bestelde eten uitstekend!!!!!!!!!!!!!!!!!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste kennismaking met Mr. Sushi is er absoluut één om voort te zetten.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi !!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne kwaliteit en de bezorging was ook prima.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Hoeveelheid was ook uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en zeewiersalade! Twee verbeterpuntjes: 1) Waarom was overdag de box voor één persoon al uitverkocht terwijl je nog wel grote boxen kon kopen? Dat is toch gewoon een kwestie van in een kleiner doosje doen. 2) Van een keer lekker sushi eten heb je wel een berg plastic afval. Toch eens kijken naar milieuvriendelijkere verpakkingen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijk weer, genoten.Ze belden omdat ze iets later zouden bezorgen en dat er iets niet meer was, werd een goed alternatief geleverd. Zeer tevreden . Bestellen zeker vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!en op tijd bezorgd 🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van heerlijke sushi, het zag er goed verzorgd uit en het werd bezorgd binnen de aangegeven tijd! Groeten aan Maiko!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Fijn dat het ook thuis bezorgd werd. Ook veel nieuwe smaak combies gehad. Wij zullen zeker vaker bestellen. 1 min punt was dat het om 18.15 uur er zou zijn maar het pas om 18.45 uur bezorgd werd. Maar de warme producten waren vers en warm?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijke sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, 3 minuten voor tijd bezorgd! Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig. Gaan wij zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzorgd, smakelijk en erg lekker. Steeg qua smaak zelfs boven de verwachting uit. Uitstekend.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en het werd netjes op de afgesproken tijd geleverd. We hebben een heerlijke maaltijd gehad waarbij alles aanwezig was. Een echte aanrader.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er prachtig verzorgd uit. De smaak was uitstekend. Prima kwaliteit- prijsverhouding. De bezorging was wat verlaat, maar daar was van tevoren over gebeld. Prima. Ik vind het voor herhaling vatbaar

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de bestelling nog niet gehad, vandaag gaan we de bestelling ontvangen

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! We wonen buiten het bezorgingsgebied, dus hebben het zelf gehaald. Omdat we wel bezorgkosten moesten betalen kregen we gratis wat loempia-tjes erbij. Top geregeld! Voor herhaling vatbaar!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt top!! We hadden besteld voor half 7. De sushi was er om 6 uur al.. het had kunnen zijn dat we nog niet thuis waren ivm werk ;)

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ietsje te laat maar netjes over gebeld! Werd ook nogmaals excuses aangeboden voor het te laat zijn, erg netjes. Het was namelijk maar een kwartiertje later. Glutenvrij ook goed voor elkaar! Erg fijn dat er nu een mrsushi in Steenwijk zit😃🍣

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst voor Steenwijk. Heerlijk verse sushi, mooi assortiment en op tijd geleverd.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en ruim voldoende en ook keurig op tijd bezorgd

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft ons goed gesmaakt. Aanrader !

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was enorm lekker. Omdat onze buurt vrij nieuw is kon de bezorgster het huis moeilijk vinden waardoor de sushi 25 minuten te laat was. Ze had wat mij betreft best eerder mogen bellen om te vragen waar het was, communicatie met de klant is handig. Desalnnietenmin heb ik flink genoten van het eten en ga ik waarschijnlijk gauw weer een keer bestellen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weeeerr verrukkelijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeerlijk

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, en de sushi was zelfs na een uur rijden nog prima!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op afgesproken tijd. Smaak is goed, smaakt vers. Negatief punt was dat de hoeveelheid vis tegen viel in de La roll, Maguro roll en California roll. Rijst/vis verhouding niet helemaal zoals wij gewend zijn van andere restaurants.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt super goede verrukkelijke Sushi! Alleen jammer dat er niet bezorgd wordt in Giethoorn

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de sushi heerlijk, meerdere malen besteld alleen de laatste keer geen gratis rol gekregen.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van de omgeving, leuk opgemaakt!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed op tijd en een fantastisch mooi en lekker sushi maaltijd gekregen. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, we werden keurig gebeld dat het klein half uurtje later dan afgesproken bezorgd zou worden. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, ik had een paar sushi geprobeerd..en elke keer niks. Dit was gewoon super...gaan we vaker doen

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een goede service!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag wel stellen dat wij ervaren sushi eters zijn en wij zijn aangenaam verrast wat betreft de kwaliteit en de nette afwerking van deze sushi. Gewoon lekker, voor herhaling vatbaar ook de complimenten voor de klantvriendelijkheid.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super weer

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit, vers en heel erg lekker! Weer iets nieuws gehad deze keer :)

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader was super

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk gegeten. Prima sushi! We gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is onwijs lekker en op het moment van bezorgen konden ze ons adres niet vinden en de bezorger belde me netjes en optijd op en zo heeft ze ons adres toch nog snel gevonden en was de gefrituurde garnaal in de sushi nog steeds lekker warm

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam redelijk snel. Aangezien we nooit sushi eten was het erg lekker en we hadden ruim voldoende. Misschien is het handig voor de toekomst om de foto's te kunnen bekijken in het groot of uitleg wat er in de sushi zit als je namelijk nooit sushi eet is het lastig te weten wat je kunt verwachten. En dat er soja saus en de andere 2 (misschien handig om er een beschrijving bij te doen de groene was heel pittig) bij zit want het lijkt net alsof je dat apart moet bestellen. Verder waren wij zeer tevreden.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en er volgt zeker een vervolg.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi . Ga hier zeker vaker bestellen.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bestelling was eerder klaar waarna ze zelfs belden met de vraag of ze het eerder konden bezorgen, echt super!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lekker gegeten. De Sushi was erg smaakvol, vers en zag er heerlijk uit! Voldoende soja en wasabi erbij. Bij de eerste bezorging waren de warme items vergeten maar dit is dubbel en dwars goed gemaakt. TOP!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd. Zag er verzorgd uit en het was heerlijk. Echte wasabi saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Top dat afhalen ook mogelijk is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke sushi!!! Enige minpuntje: veel te weinig soja saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke sushi !

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, echt van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorig weekend voor het eerst besteld. Toen was de levering niet compleet wat snel en vriendelijk is opgelost. Vandaag nogmaals besteld. Alles prima en op tijd geleverd. De kwaliteit is echt top. Niet goedkoop maar zeker waar voor je geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Zelf wonen wij helaas niet in het bezorggebied, maar konden online bestellen door het adres van Mr. Sushi in te vullen en in de omschrijving te zetten dat we het graag willen afhalen. Op de afgesproken tijd daar aangekomen waren alle ramen afgesloten. Ik heb een aantal keer op de deur geklopt, maar dit werd niet gehoord. Uiteindelijk is het gelukt contact te krijgen door naar het telefoonnummer te bellen. Het bestellen en betalen online ging gemakkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top een aanwinst voor Steenwijk Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!! Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, op tijd geleverd aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling was eerder klaar dan de afgesproken tijd. Werd netjes gebeld of we het al eerder wilde hebben. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Jammer dat de rollen erg rommelig waren en in de verpakking gedrukt leken te zijn. Ook waren ze niet goed in stukjes gesneden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle levering! Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Echt zo lekker gegeten! Snel weer:)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke succes. Prijs/kwaliteit ook perfect. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bezorging keurig net voor afgesproken tijd, vriendelijke dame...aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Allemaal goed vers. Hadden de sensation-box, is zeker aan te bevelen. Goede vullingen. Voor herhaling vatbaar.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestelden de Salmon Lovers box, de Maki mix box en de softshells Chicken rolls. We werden gebeld of het ook eerder bezorgd mocht worden, fijn dat dit overlegd wordt. Alles werd netjes bezorgd, goed en mooi verpakt. En het heeft allemaal heerlijk gesmaakt! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit Sishi, snelle levering en daardoor een TOP avond.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden extra gember besteld maar we hadden niet de indruk dat dat erbij zat. Voor de rest heerlijk gegeten

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Snel bezorgd en goed voor elkaar! Wel jammer dat er veel uitverkocht staat op de site.. maar dat zal wel te maken hebben met de opstart! Will order again!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was van prima kwaliteit en smaakte goed. Bezorging en klantenservice waren top! Onze postcode stond nog niet vermeld bij bezorgen, maar dat was snel geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en smaakvol. Jammer dat er nog veel produkten niet te leveren zijn, welke op ‘uitverkocht’ staan.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen stokjes bij maaltijd, eten was wel perfect

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak, mooie presentatie. Op tijd bezorgd, een aanwinst voor Steenwijk.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snel weer bestellen !

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super en ze zullen vaker hier aan de deur staan

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, op afgesproken tijd geleverd, vriendelijke medewerkers!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en vooral heel vers 😍 Vooral de maki’s zijn heel lekker!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zalig, superveel en ontzettend vers. We hebben genoten! Aanwinst voor Steenwijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom, overheerlijk

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Veel keuze, zeer smaakvol en ook weer een wat anders dan je overal kunt bestellen. Eerste keer, zeker niet de laatste!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ook de vegan variant geprobeerd en was erg lekker! Absoluut voor herhaling vatbaar!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Het eten was iets later, maar het was het wachten waard 😁

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service en eten was geweldig. Klein detail: het aantal sushi stokjes wat aangegeven was was deels meegeleverd maar niet het volledige aantal.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede bestelling en was wederom heerlijk en is zeker aan te bevelen

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en vers. Fijn dat er gebeld werd dat de levering iets later zou plaats vinden.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en genoeg. Perfect.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker, echt een aanrader helaas was de bezorging 45 minuten na mijn aangegeven tijd pas binnen, wel kreeg ik direct een mail na mijn aangegeven tijd dat de vertraging 10 minuten was maar dit bleek dus iets langer te zijn

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi, stipt op tijd geleverd!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch. Eindelijk in Steenwijk. Genoten en super lekker. Kwaliteit en service. Een lichtpuntje in deze tijden. Sushi rules!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Bestellen snel weer. Helaas geen bezorging in Steenwijkerwold, dat is jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te laat en niet compleet, maar daarvoor wel een korting ontvangen. Wel zeer vriendelijke bezorgster en een prompte bijlevering. De kwaliteit is superieur zodat ik zeker vaker zal bestellen. Een aanrader !.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische Sushi! Super vers en super service. Aanrader

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse sushi Dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk En prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Vers en echt smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi. Hoop snel op een auto voor jullie om de bezorging uit te kunnen breiden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is van goede kwaliteit, en de bezorging was exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker! Natuurljk altijd even wennen en eerst uitproberen wat het lekkerst is bij een nieuwe tent. Aangename verrassing is dat er standaard gember bij de bestelling zit. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg fijn van smaak, op tijd geleverd! Jammer dat we de gember misten;) top en zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond bestelling geplaatst met bezorgtijd 20.15 uur. Uiteindelijk net iets na 21.00 uur bezorgd. Bijna 50 minuten te laat.... wel heel erg laat hoor. Bezorgster vroeg zich af of we niet gebeld waren. Nee dus... Wel aardig meisje trouwens. Sushi was verder prima.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Kip was nog een beetje warm en daardoor lekker knapperig in de sushi. Voor herhaling vatbaar. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super. Vooral de softsells, een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlot geholpen stond op tijd klaar . Het is geen Okura maar daar is de prijs ook naar , goede kwaliteit Zalm en Tonijn . De Tomago veel tegen , maar wat leuk was dat er 22 stuks in een mix te veel bij zaten 😂 we gaan zeker nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg slecht, 4 uur gewacht op het eten. 5 uur besteld en uiteindelijk 9:30 kunnen eten. Sushi in tegendeel was wel lekker alleen de rijst een beetje te plakkerig.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat goed zo als altijd bi Mr. Sushi en een vriendelijke dame bij de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Prima service, zowel bezorging als afhalen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker! Was exact op tijd geleverd en complimenten voor de chef 👌🏻👌🏻👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vriendelijk geholpen. De sushi is heerlijk vers en van uitstekende kwaliteit.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, op tijd geleverd en de sushi smaakt erg goed! Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas moesten we drie uur wachten op het eten. Maar toen we het kregen maakte dat alles weer goed. En de bezorgster heeft het uitgeld waarom het zo lang duurde. Maar ondanks alles was de sushi heerlijk dus we bestellen vast wel weer.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! 👍

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel lange levertijd, 1e levertijd op zaterdag bij bestelling 16:30uur was om 19uur.... Was er wel precies 19uur

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Steenwijk, wat een fantastische toevoeging voor deze stad! Het was overheerlijk! Je proeft dat het vers is. Keurig verpakt. Bezorging Op tijd. Voor herhaling mr sushi, dank je wel.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden rond 17.15 uur besteld en kon pas om 19.45 uur bezorgd worden. Best een lange tijd. Vlak voor bezorgingstijd telefoontje (wel netjes)dat het nog wat langer ging duren. Is toch wel heel erg lang hoor. Verder op de kaart diverse items uitverkocht. Ook jammer. Dit zal allemaal te maken hebben met het net opstarten en overweldigende succes maar ik hoop echt dat deze puntjes in de toekomst wel verbeterd gaan worden. In ieder geval succes met de nieuw geopende zaak!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Helaas jammer/schaars dat losse hapjes uitverkocht waren.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker zitten smullen met het personeel. Super lekker! Vriendelijke bezorgster! Voor herhaling vatbaar. Groetjes de Karre

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds lekker en vers :) Bezorging was precies op tijd!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie kwaliteit sushi, bezorging ongeveer een half uur te laat, desondanks zeer tevreden

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Was alleen een half uur te laat. Maar daardoor genoeg honger om alles op te eten 😁 Bedankt!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi echt een aanwinst voor Steenwijk.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi!We hebben heerlijk gegeten en zijn blij met de komst van Mr sushi. We gaan nu altijd naar Zwolle en dat blijven we ook doen als we buiten de deur gaan eten. Maar Afhalen/bezorgen gaan we zeker bij jullie doen. Mr sushi is een hele aanwinst voor Steenwijk! Wat beter kan of om als tip mee te geven... De tonijn op de nigiri was veelste dun zo dun dat de je de rijst er doorheen zag. Het was geen plakje maar het was meer een vliesje wat er op zat. De sake temaki was goed van smaak maar het Nori blad was kapot gescheurd. Waardoor ik hem in twee stukken moest eten en niet zo uit de hand. Als laatste, zouden we tempura ebi roll (8 stuks) gratis krijgen en die zat er niet bij, toen gebeld, ik werd vriendelijk te woord gestaan door Iris en het zou zsm nabezorgd worden. Helaas, werden er 3 tempura garnalen bezorgd ipv de rolls.Niet weer gebeld omdat mijn zoontje ze inmiddels al in de mond had gestopt. Maalar wij hadden ons er wel op verheugd. Verder was het lekker en voor h

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging precies op de afgesproken tijd

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super lekker!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige lekkere sushi en super service

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en snelle bezorging echt super

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten regelmatig sushi in Meppel en waren erg blij met een sushi restaurant in Steenwijk. Afgelopen donderdag besteld maar is ons toch wel tegengevallen: sommige stukje waren extreem koud (koeling?), andere vielen bijna uit elkaar en ze waren niet echt gelijk gesneden. Qua smaak vonden wij de ebi lekker, deze was ook nog een beetje warm, de rest leek erg op elkaar. Vroeg me ook af of de rijst niet te gaar was, was nml. nogal plakkerig. Voor nu eerst maar weer naar Meppel, misschien gewoon opstart/beginnersfouten?

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi, maar de smaken zijn een beetje flets.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alle rolls waren van dezelfde kwaliteit. Zo was de apart geleverde LA rol beter dan degene in de box. De box overall miste smaak en was droger. Softshell daarintegen veel beter op smaak, zachter. Levering keurig op tijd, super handig dat er een mailtje wordt verstuurd wanneer bezorger onderweg is. Helaas was de levering niet compleet en miste bij nalevering van ebi tempura het bijbehorende sausje. Wellicht opstartproblemen icm grote aanvraag, over een tijdje proberen we het zeker weer vanwege betere ervaringen met andere vestigingen. Succes Mr. Sushi Steenwijk, zet m op!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Seeeeeew dat was lekker hoor :) very nice

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was iets later dan de tijd die we bij de bestelling hadden doorgegeven. Maar niet extreem, goed genoeg vandaar toch 4 sterren voor de bezorging. De sushi zelf heeft ons helaas niet enthousiast gemaakt. Als we zin hebben in lekkere sushi rijden we toch liever even naar Meppel of Heerenveen. De smaak was niet echt bijzonder, veel smaakte hetzelfde. Kreeg het idee dat het niet vers gemaakt was maar dat het uit de koeling kwam. Sommige stukjes waren niet goed gesneden of ze waren ongelijk gesneden. Ook misten we wat stevigheid van de sushi, het mag wat compacter zodat het wat minder snel uit elkaar valt. Wij zijn ons er van bewust dat het restaurant nog maar net open is en er missen nog dingen zijn die moeten verbeteren of wat nog niet echt lekker loopt. Om echt lekker thuis sushi te eten stap ik voorlopig nog even in de auto, voor een "snelle hap" zou ik misschien nog wel een keer hier bestellen. Ik wil niet zeggen dat het slechte sushi was, maar er is zeker nog r

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Vriendelijke bezorgster en heerlijke sushi voor een lage prijs! Zeker een aanrader (:

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na besteld te hebben, kwam door de drukte op de derde dag onze bestelling niet helemaal goed door. Na gebeld te hebben, zijn ze direct bezig gegaan om onze sushi alsnog zo snel mogelijk te bezorgen. Uiteindelijk kwam onze sushi vrij laat, maar dat mocht de pret niet drukken. De sushi smaakte erg goed en zeker voor herhaling vatbaar. Aan het einde van de avond (rond 22.00) nog gebeld met excuses, wat erh gewaardeerd werd. Wij bestellen nog een keer!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd, zelfs een kwartier eerder dan aangegeven. Lekkere sushi, heerlijk genoten

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Makkelijk te bestellen.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke Sushi en goed op tijd bezorgd

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom weer erg lekker!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Wat een aanwinst in Steenwijk, heerlijke sushi!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Wij hadden de dreambox, daar zit van alles wat in. Ik had er ook een flesje sojasaus bij besteld en die heb je ook haast wel nodig voor zo’n box! Ik denk dat we zeker de helft wel op hebben van het flesje! Dus dat is even een dingetje om in de gaten te houden😜. Verder had ik er nog een snack bij besteld, van die krokante garnalen, en die waren nog super krokant! 😋 Ik moest alleen wel helaas de bestelling zelf ophalen omdat ze niet in Willemsoord bezorgen. Toch nog 2 sterren, omdat ik het makkelijk kon bestellen (ik gebeld naar hun, er werd aangeraden om hun adres in te voeren in het bestel systeem) en ik moest bellen wanneer ik er was, en dan kwamen ze het bij de auto bezorgen. Ik kon gewoon in de auto blijven zitten. Service!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goede prijs en echt super netjes

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! 50min bezorgtijd, redelijk normaal vind ik.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging Lekker vers Top!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, werd netjes gebeld dat het iets later werd.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Heel veel soorten en samen gestelde pakketjes waar je uit kunt kiezen. Zeker aan te raden.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snelle bezorging.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goed verzorgd allemaal, jammer dat er niet wordt bezorgd in Vledder. Afhalen was even uitzoeken hoe dat werkt maar we zijn keurig geholpen. Een aanrader.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, het kwam wel 20 minuten te laat maar was niet heel erg

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk goeie sushi in Steenwijk 🙌🏽

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en goede service

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 2 bestellingen gemaakt en beide voor hetzelfde tijdstip betreft bezorgen. Helaas kwam dat in 2 delen want was niet duidelijk/bekend dat beide bestellingen bezorgd moesten worden op hetzelfde adres. Compliment: van te voren wel keurig opgebeld om door te geven dat de bestelling wat vertraagd was ivm drukte. Smaakte heerlijk, komen gauw weer! Succes verder en top dat jullie in Steenwijk zitten!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke susi. De rijst niet koud en de vis vers

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😁 Heerlijk en snel bezorgd.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling kwam een uur later bezorgd. 2x gebeld hierover gebeld. Begrijpelijk als je vandaag geopend ben voor bezorgen. Maar een uur later vind ik onacceptabel. De bezorger had ook wel excuses mogen geven. Ze had nogal haast. Mijns inziens niet erg fatsoenlijk! Daarnaast was de sushi niet gelijk, zelfs een aantal in gedeukt of de vulling niet juist. Kortom niet mooi gerold. Ik vind dat elke sushi zelfde formaat en strak er uit moet zien. Ik merkte dat mijn sushi box van 64 stuks (!) met veel haast is gedaan...:( Pluspunt: kwaliteit vond ik wel heerlijk, smaakte goed.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was ontzettend lekker, hele goede kwaliteit! De bezorging liet een half uur op zich wachten, dat kan de volgende keer beter.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en snel bezorgd! Aanrader!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden nog nooit sushi gegeten en het eten was heel lekker.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wqs heerlijk

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst een kleine box besteld om te proberen omdat jullie nieuw zijn in Steenwijk. Het resultaat erg verse en lekkere sushi. Snelle bezorging, vriendelijke bezorgster. Of terwijl wij bestellen zeker weer bij jullie!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top producten en héérlijk. Lekker vers. Snelle bezorging. Aanwinst voor onze stad.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. En heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.