Beoordelingen van Mr. Sushi Steenwijk

Recente recensies

5.0
..
23 februari 2024
Wendy Broesder Spijk
23 februari 2024

De sterren hebben niet te maken met de kwaliteit van de sushi maar met de service. Te vaak is de bestelling niet op tijd klaar en / of worden er ondanks aangegeven bij de bestelling, toch stokjes en soya saus bijgedaan. Al met al, niet tevreden met de service.

Michiel
23 februari 2024
Samantha
21 februari 2024

Lekker gegeten alleen was de pokey bowl spicy zalm wel heel erg spicy dit was erg zonde hierdoor minder lekker om te eten en proefde je weinig van de smaken.

Woudstra
19 februari 2024
Yvonne
18 februari 2024

Sushi was lekker. Helaas lukt het keer op keer niet om optijd te bezorgen. Ik werd gebeld waarin werd aangegeven dat ze later zijn en een compensatie, helaas werd het alsnog behoorlijk na het aangegeven tijdstip gebracht.

Alfred
18 februari 2024

Veel te laat bezorgd. Zo'n 50 minuten. Wel mini loempia's tegemoetkoming gekregen

Danique Gerrits
18 februari 2024

Beide keren dat we hier hebben besteld, komt het ruim een uur te laat.

Ellen Smit-Ziel
18 februari 2024

Wat fijn dat je zo goed op de hoogte wordt gehouden via de mail over het verloop van de bestelling. We hebben heerlijk gegeten!

Leon Stoppelenburg
17 februari 2024

Ben al tijden klant maar de kwaliteit gaat wel achteruit, minder wasabi en de sushi minder lekker

Demi
16 februari 2024

Bezorging halfuur later dan aangegeven tijd, geen eetstokjes gehad, de rijst van de tempura ebi roll was niet volledig gaar, en de extra bestelde sojasaus zat er niet bij. Erg jammer allemaal, normaal geen slechte ervaringen hier.

Sheila
15 februari 2024

Jammer genoeg wel een uur te laat. En sommige stukken sushi vielen helemaal uit elkaar. Vorige bestellingen altijd een goede service en kwaliteit gehad.

Gerrie
15 februari 2024

De sushi was geweldig. Wel jammer dat deze pas een uur later werd bezorgd dan gepland. Personeelstekort op Valentijnsdag is niet handig. Overmacht zullen we maar zeggen. Maar de sushi zelf maakte veel goed.

Sharon
14 februari 2024
Dennis
13 februari 2024

Sushi kwam een uur te laat, telefonisch contact gehad en er zal een compensatie komen. Tot op heden nog geen compensatie ontvangen. Tip; verbeter de bezorging van jullie producten! Jullie zijn altijd veel te laat!

Julia
10 februari 2024
Alex
10 februari 2024

Bestelling geplaatst om 17:22, het zou 18:25 aan komen maar is uiteindelijk om 19:50 binnen gekomen. Tussendoor nog twee keer gebeld en de rijst was op.. Laat voor de volgende keer even weten als het wat langer duurt. Telefoontje is voldoende. Dank.

Hans E
10 februari 2024
Lucia
8 februari 2024

Veel te lang gewacht op de bestelling.

JHM Kajuiter
8 februari 2024

De bestelling kwam 1 uur later dan het eerste opgegeven tijdstip. 1 uur verschil is best laat.

Aukje van den Broek
4 februari 2024

Ik vond de sushi heel lekker. Ik zou alleen die losse stukken vis en die met alleen rijst niet zo groot maken.

Gwen
4 februari 2024

Om 15.30 de bestelling geplaatst met bezorgtijd 17.00... uiteindelijk werd er pas 40 minuten later bezorgd ! Niet echt fijn zeg maar...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F Foppe
4 februari 2024
Annet Blum
29 januari 2024
A brinkman
29 januari 2024

De sojasaus ontbrak, ik had 1 extra besteld en ga er van uit dat er standaard 1 bij hoort te zitten dus ik had er 2 moeten hebben was helaas niet zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
28 januari 2024

Het eten werd een half uur te laat bezorgt! 18:00 besteld kon er pas om 19:15 uur vonden we al best lang duren. Het was er pas om om 19:45 uur. Erg lang voor 3 poke bowls en 1 rol sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Broekaart
27 januari 2024

Helaas een uur later bezorgd als besteld

Leijssenaar
26 januari 2024

Prima service. Alleen de optie: geen wasabi en gember werkte niet. Beiden zaten er wel bij. Dit was een vorige keer ook zo. Opzich niet erg, maar wij lusten dit niet en dan verdwijnt het ongebruikt in de prullenbak. Dat is zonde. Verder uitstekend!

Jose
24 januari 2024

Niet op tijd, nog nooit geweest. Ruim half uur te laat, als je daarover belt dan krijg je een lauwe ongeĆÆnteresseerde reactie van tja vergeten. Alweer.

Marieke
22 januari 2024

Tijd van bezorging 17.45 aangeklikt. Pas rond 18.40 kregen we de bestelling. Bijna een uur later dan afgesproken. Een telefoontje dat het later zou worden is dan ook wel zo netjes de volgende keer. Ik snap dat je niet precies op een bepaalde tijd kan komen, maar een uur later zonder bericht vind ik slordig.

Sabine
21 januari 2024
Tessa
20 januari 2024

De sushi is altijd erg goed, daarom zal ik hier ook zeker blijven bestellen. Complimenten! Maar het duurt wel altijd echt heel erg lang voor je je bestelling ontvangt.

JP
20 januari 2024

De sushi was perfect, zoals altijd. Wat ik jammer vind is dat de laatste 3 maal er stokjes en sojasaus worden bijgevoegd terwijl ik telkens aangeef dat NIET te willen. Deze keer geen gember, terwijl ik had aangegeven dat WEL te willen. Iets nauwkeuriger lezen zou fijn zijn.

H.J.M. van Horen
20 januari 2024

het was weer erg lekker, enige - nogal grote - teleurstelling was de Flamed Ebi Nigiri (NEW) waar we erg nieuwsgierig naar waren. Maar het viel erg tegen, groot brok rijst met een fiezeltje garnaal en een druppel saus. Die gaan we dus niet herhalen.

H.J.M. van Horen
15 januari 2024
Diana
15 januari 2024

De bezorging zelf was netjes maar wel een half uur later dan aangegeven Dat is jammer. En ook de reden, niet genoeg rijst is bijzonder. Laat het dan weten ipv dat ik zelf moet bellen. De sushi was prima.

Samantha
13 januari 2024

Sushi was lekker, op de California roll na. De oranje eitjes misten en dat maakte het niet zoals het hoort. Voor de rest was het lekker, bezorging was prima.

Ten veen
13 januari 2024

Heerlijke sushi!

Marceline Jager
13 januari 2024

Niet alle sushi was even strak gerold dus viel uit elkaar. En de smaak was ook niet echt top.

Scheepers
13 januari 2024

Helaas zat er weer op de spicy tuna maki geen lente ui.

Stephan Lambeck
12 januari 2024

Niets op te merken. Kwaliteit + eten en versheid goed. Bezorgd op afgesproken tijd

Miranda
12 januari 2024

Dit is echt goeie sushi en je krijgt er ook genoeg sojasaus en wasabi bij, ook op de afgesproken tijd bezorgd door een hele leuke bezorgster, met andere woorden het was helemaal top

Nadia
7 januari 2024
JB
7 januari 2024

Het eten was van prima kwaliteit, de bezorging was helaas slecht. Er werd aangegeven dat het eten er rond 17.35 zou zijn. Er wordt wel netjes gebeld dat het iets later wordt; het eten zou rond 17.50 komen. Om 17.40 mailtje dat het onderweg is (10 min afstand). Na meerdere keren bellen pas rond 18.40 ontvangen. Met afhaal altijd prima, maar bezorging niet bepaald.

Petra
6 januari 2024

Meer dan 45 min. te laat bezorgd. Sushi zijn heerlijk maar waren erg slordig gemaakt.

Rany Kroon
5 januari 2024

Altijd lekker sushi en hele aardige mensen bij mr sushi Steenwijk. Goede service

Mieke Dolderman
5 januari 2024
Joyce
3 januari 2024

Altijd goede kwaliteit en lekker vers. Enige nadeel is dat je niet op de bezorgtijd aan kunt. Bestelling komt nu voor de 4de keer op rij minimaal een half uur later dan de aangegeven bezorgtijd.

Gwen
30 december 2023

Vond de sashimi dit keer tegenvallen, het leken haast wel moten... De bezorging was ook 35 minuten later dan dat werd aangegeven in de mail... Maar ach, het blijft mensenwerk he ! Afgezien van de sashimi, was het weer heerlijk...

Annet Blum
26 december 2023
S.
26 december 2023

Super lekker Sushi. Bezorging ging heel goed maar zou fijn zijn als het iets eerder zou kunnen.

Martin J.S. van Schaik
25 december 2023
Rick
25 december 2023
EBo
24 december 2023

De kwaliteit/hoeveelheid is voor ons gevoel minder geworden. De hoeveelheid rijst is minder bij de sushi en de rolletjes en de sushi stukken zijn ook kleiner geworden.

Hagelaar
23 december 2023

Lekker en goede kwalteit. De crispy zalm was deze keer echt goed.

H.J.M. van Horen
23 december 2023

Uitstekend verzorgd...

Dennis
23 december 2023

ā€œMr Sushi biedt heerlijke sushi die smaakvol is. De bezorgers zijn altijd vriendelijk, maar helaas heb ik herhaaldelijk te maken gehad met vertraagde bezorgingen. Dit heeft mijn eetervaring aangetast, vooral wanneer het warme gedeelte van de bestelling koud aankwam! Ik waardeer de kwaliteit van de sushi, maar de bezorgingsproblemen moeten dringend worden aangepakt voor een consistente en bevredigende service.ā€

Greetje
21 december 2023

Zoals elke keer heeeeerlijke sushi gegeten. Chapeau voor de koks!! Weer gauw bestellen en dan weer een poging wagen met de eetstokjes šŸ˜¶šŸ¤­ Mister Sushi Steenwijk thanks namens deze smulpapen. Fijne feestdagen.

Dianne Benning
21 december 2023

Het was weer heerlijk! Wat een fijne verse smaken!

Jannie
21 december 2023

Gaan we vaker bestellen

Alicia
21 december 2023

Stokjes en gember vergeten. Ik had aangegeven dat ik geen fried onions in mijn pokebowl wou ivm allergie maar dat lente ui wel gewoon kan... om er zeker van te zijn dat mijn notitie bij bestelling goed is doorgekomen heb ik gelijk na het plaatsen het filiaal gebeld en kreeg ik te horen dat ze het gelezen hebben en dat het goed komt. Echter zat er helaas geen Lente-ui in de pokebowl en dit deed toch wel af van de smaak gezien er nu 2 ingrediƫnten missen... Ik had aangegeven dat ik de bestelling om 20:45 wou ontvangen deze kwam echter een stuk eerder... Nou kwam ik toevallig net uit de douche maar wat als ik bijv. nog niet thuis was.

Kim
21 december 2023

De overheerlijke pokebowl werd wederom keurig op tijd bezorgd.

Dirk
20 december 2023

Jammer dat afgesproken tijd niet werd gehaald

Roy Zitter
20 december 2023

Bij een familiepakket is de saus en wasabi wel aan de magere kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AndrƩ Scholten
20 december 2023

Helaas moet we constateren dat de gevraagde bezorgtijd steeds vaker niet behaald wordt. Maar dit keer sloegen ze de plank compleet mis. Ruim een uur te laat! Uitgehongerd aan de sushi begonnen, die er uit zag als of er gehaast aan gewerkt was. Mega grote stukken zalm. Lekker hoor, maar niet fatsoenlijk op te eten. Verder was de smaak prima. Alleen heeft dit wachten er wel voor gezorgd dat ik niet zo snel meer sushi zal bestellen. Jammerā€¦.

Iris
20 december 2023

Bij de bestelling had ik gevraagd of we wat masago los in een bakje zouden kunnen krijgen, omdat mijn dochtertje dat zo lekker vond. En dat zat er ook bij, nog meer dan ik had verwacht! Erg lief. Helaas hadden we deels de verkeerde bestelling ontvangen, maar dat werd heel erg netje opgelost. Mijn complimenten. Erg vriendelijke bezorgers ook, vooral de 2e die kwam.

Ivonnr
13 december 2023

Heerlijk en deze keer opgehaald

Hans E
11 december 2023

Het eten was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
10 december 2023
Scheper
9 december 2023
Esther Vierhoven
9 december 2023

De bestelling kwam een uur te laat. Excuus was dat de rijst op was maar dit excuus wordt vaak gebruikt en wij hadden om 16u besteld met bezorgtijd 19u dus voldoende voorbereidingstijd. Bestelling is regelmatig veel later dan afgesproken tijd. Sushi is altijd wel erg lekker.

Aafje
8 december 2023

Eten was heerlijk. De wachttijd was 75 min. Helaas uiteindelijk bijna nog een uur extra moeten wachten. Dat was minder positief

Wieke
8 december 2023

Duurde heel erg lang, 50min later bezorgd dan werd gezegd. Na 20min al gebeld en zeiden dat de rijst op was.. Niet goed ingecalculeerd en jammer dat ik zolang moest wachten. Verder was het wel erg lekker

Westbroek
7 december 2023

Helaas ontbraken de stokjes, saus, gember en wasabi.

Karsten
5 december 2023

Helaas was de bezorging drie kwartier later dan afgesproken ondanks dag van tevoren bestellen.

Bianca
3 december 2023
Floor
2 december 2023

Heerlijk gegeten, helaas wel te laat geleverd.

Terence Muis
2 december 2023

Op tijd klaar, goed warm, snelle service en heerlijk eten!

Silvia
2 december 2023

Bezorger stond bij de buren aan de deur beetje jammer

H.J.M. van Horen
2 december 2023

Wer heerlijk en netjes op tijd bezorgd

Marion
2 december 2023

Nog nooit klachten gehad, maar deze keer niet helemaal tevreden. 16 uur bestelling geplaatst, voor bezorging om 17.15 uur. Om 17.08 uur mail met bestelling onderweg. Rond 17.45 uur nog niks, gebeld of er iets mis was gegaan, excuses en bezorger was onderweg. Uiteindelijk om 18.05 uur bestelling bezorgd, dus 1 uur onderweg geweest en 50 minuten na gewenste tijdstip. Met name de gefrituurde garnalen waren bijna koud en door lange tijd in papieren zak en plastic zak was het papier door vet/condens doorweekt aan de garnalen geplakt en deze waren ook wat klef. Dat was jammer, omdat we dit niet gewend zijn en alles altijd goed was. Omdat je bezorgkosten betaald hebt, verwacht je ook niet dat je bestelling pas een uur later komt dan je gewenst hebt, en de kwaliteit van het eten is daardoor minder. Nogmaals zijn we dit niet gewend, maar volgende keer gaat het vast beter!

Cees
29 november 2023
Annemarie Veen
29 november 2023

De warme produkten waren koud en de bestelling is zoals altijd erg laat!

R.
26 november 2023

Mag wel een beetje meer zijn. Kleine portie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ten Berge
24 november 2023
Ineke
24 november 2023

Complimenten voor de medewerker die op ons heeft gewacht en voor de goede service. Het eten was lekker en we zijn goed geholpen.

Joyce
19 november 2023

Ik gaf aan mijn bestelling om 18.15 te willen ontvangen, het kwam om 18.38. Dit was de voorgaande keren ook al zo. Ik vind dat hier wel heel veel tijdsverschil tussen zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
19 november 2023

Helaas bijna een uur later bezorgd dat het aangegeven tijdstip. Extra sojasaus bij besteld en deze ook niet ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buitenhuis
18 november 2023

We raden aan om zalm en tonijn in kleinere stukjes te snijden. Dit was zo dik, dat we tonijn niet eens weg kregen in onze mond. Vonden we echt tegen vallen. Jammer dat het 30 minuten later bezorgd werd, dan wat we hadden gevraagd(16:30).

Yurina Rodriguez
12 november 2023

Zijn ze zo druk, mijn verzorging is altijd 30 minuten later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP S
10 november 2023

De sushi kwaliteit was prima, maar vervelend is dat wanneer ik aangeef gƩƩn stokjes en gƩƩn soja tw willen (die heb ik namelijk zelf) ze toch worden ingepakt. Dat is nu de derde maal. Graag beter opletten !

Ana Burda
10 november 2023

Iets vergeten te bezorgen maar erg netjes opgelost, met excuses via de telefoon en snelle na bezorging! Top!

Amber
10 november 2023

Faking lekkeršŸ±šŸ£

Greetje
9 november 2023

Zoals verwacht weer heeeeeerlijke sushi !! Met smaak gegeten tot de laatste rijstkorrel. Onze welgemeende complimenten ! Tot de volgende sushi verwennerijšŸ¤©

Jaimy Schuyt
9 november 2023

Geen wasabi geen stokjes geen soja saus de bos uien waren enorm groot vlees op de rijst niet goed gesneden

Yvonne
9 november 2023

Veel en veel te laat. Standaard wordt er aangeven sorry dat we later zijn.

Elise Beemsterboer
8 november 2023

Heerlijke sushi en super dat het bij ons kamphuis bezorgd kon worden. Volgend jaar doen we het weer!

H.J.M. van Horen
7 november 2023
Willeke van Beilen
5 november 2023

Bezorgers zijn altijd vriendelijk, maar het duurt altijd erg lang. Minstens anderhalf uur. We krijgen dan nu al verschillende keren excuses voor het uitlopen van de bezorgtijd, maar daar veranderd de laatste anderhalf jaar weinig aan. Daardoor zijn de warme hapjes altijd lauw of koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary Westerbeek
5 november 2023

De Crispy box (fried sushi) word steeds kleiner. En dit x waren sommige stukken verbrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.